Vegánpályás letámadás a Don Pepében

2020. május 01. - Feiertag Erik

Avagy megújult a vegán kínálat ami eddig sem volt gyenge, most viszont pizzákkal, burgerekkel, tortilla tekercsekkel és piadinákkal, plusz két fagylalttal. Ráadásul a legtöbbnél több féle protein közül lehet választani (füstölt tofu, hagymás szejtán, pikáns-füstölt "kolbász"), úgyhogy az alapből népes kínálat akár triplázható is. Nem számoltam utána, de szerintem ez több mint az ország minden éttermének minden vegán étele együttvéve!

vg.jpg

uj_szezonalis.jpg

Ekkora vérfissítés mellé azért húsimádó barátaink is kaptak néhány újdonságot: egy pizza és egy tekercs a havi ajánlat, plusz frissült a teljes szezonális menü is (ezen is van vegán opció), így bőven lehet miből válogatni ezekben a házhoz kötött időkben.

nyarvaro.jpg

Például rendelhetünk egy Nyárváró pizzát, ami fokhagymás sajtkrémmel, mozzarellával, sonkával, tojással, kaliforniai és hegyes erős paprikákkal készül. Ára 1690 forintnál megáll ami ilyen feltét adaggal egész korrekt, de 1990 forintért fél liter Pepsit is kérhetünk hozzá.

rdc.jpg

Néhány hasonló összetevővel készül a Roller della casa: sonka és főtt tojás ebben is van, plusz cheddar sajtszósz, jégsaláta, bacon, tartár és trappista sajt. 2180 forintért vélhetően ismét egy maximálisan laktató, kellemes ízvilágú tortilla tekercsnek tűnik.

lc.jpg

dpfc.jpg

Jutott néhány akció is májusra: hamburgerek és tortilla tekercsek házhoz rendelése mellé például 0,33 literes, citromos Soproni Dark Radler 0,0% jár a készlet erejéig. DPFC rendelés mellé pedig rántott csirkemájakat küldenek, kiszereléstől függően 3 vagy 6 darabot.

stayhome.jpg

pm.jpg

Ezen kívül továbbra is elérhetőek a visszafogott feltétekkel operáló de olcsó karantén pizzák (Maradjotthon! és Nemozduljki!), valamint az 520 forint kedvezménnyel kecsegtető, egy liter Pepsivel és 440 ml-es Magnum fagyival megtámogatott Pizza menük.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7515652248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása