Visszatérő burgerek és új kosár a KFC-ben

2020. március 10. - Feiertag Erik

Az év eleji szintén visszatérő nagyon sajtos promóció után márciusra sem mutatott be újdonságot a hazai KFC, azonban egy új kosár összeállítás azért felkerült az étlapra, illetve a Halloumi burger kedvelői is örülhetnek a következő időszakban.

kfc_burgers_2020_dmb.png

A képen szereplő árak éttermenként eltérőek lehetnek!

Noha nem újak, azért nem bánkódunk, hogy ismét kóstolhatóak a "The original KFC Burgers széria szendvicsei. Szerettük őket annak idején, talán most is le fog csúszni néhány szendvics, ki tudja?

Bourbon BBQ Grander: csirkefilé, bacon, hagymakarikák, cheddar sajt, Bourbon BBQ, majonéz

Kentucky Gold Grander: csirkefilé, cheddar sajt, bacon, hagymakarika, savanyú uborka, jégsaláta, nacho szósz, mézes-mustáros Kentucky Gold szsósz

A két szendvics mellett megszületett a KFV széria is, mely a hús nélkül készülő Halloumi Burgert és Twistert foglalja magába. A V végződés nyilván arra utal, hogy vegetáriánusok is fogyaszthatják, de ami igazán jó hír, hogy a szendvics olcsóbbá is vált. A fentiek természetesen mind elérhetőek magukban, menüben (burgonya + üdítő) vagy Box kiszerelésben (menü + 6 Hot Wings csirkeszárny), és persze a KFC Futár is házhoz viszi, ebben az esetben viszont a Box kiszerelés nem tartalmaz üdítőt.

kfc_egyszemelyes_hot_wings_kosar_2020_dmb.jpg

Végül, de nem utolsó sorban pedig bevezetésre került az Egyszemélyes Hot Wings kosár, melyben 7 csípős csirkeszárny és egy kis burgonya található.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr315513702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása