100% Whopper 0% hús???

2019. november 12. - Feiertag Erik

Avagy lázad a Burger King, méghozzá egy lázadó Rebel Whopperrel, amivel nem csak Magyarország, de egész Európa legnagyobb hálózata lesz, ami növényi alapú pogácsával kínál szendvicset!

73205966_2784928288237679_5907784604353298432_o.jpg

Az Egyesült Államokban és Svédországban már tesztelték a szendvicset, melyet most 25 európai országban vezetnek be, köztük hazánkban is. Az újdonság a megszokott Whopper ízvilágot kínálja (saláta, paradicsom, majonéz, ketchup, uborka, hagyma), viszont húsmentesen.

A különleges pogácsát az ebben igencsak jártas The Vegetarian Butcher készítette el a Burger King számára. A holland cég 2010 óta foglalkozik növényi alapanyagokból előállított "húsok" készítésével. Nem a Rebel Whopper az első gyorséttermi munkájuk: 2018-ban egy amerikai pizzériának fejlesztettek növényi alapú "csirkehúst".

Ugyan volt már itthon lehetőség hasonlót kóstolni, de ennyire széles körben, ennyire népszerű étteremben még sosem találkoztunk ilyesmivel. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, mennyire adja vissza az igazi Whopper hangulatot, és hogy ez a növényi pogácsa mennyiben tér el a valódi marhahústól. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr10015302772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása