Megújult dizájnt kapott a Blaha Lujza téri Burger King, jöhet a többi étterem!

2019. október 22. - Feiertag Erik

Nekünk mindigis bejöttek a Burger King éttermei, igazi Rock n Roll Amerikája hangulatot árasztanak, amihez hozzátesz ugye a hamburger is. Elsőként talán a Mammutban létesített egység kapott kicsit más kialakítást, most pedig eljött az idő, hogy a hálózat minden egysége megújuljon!

bik_logo.jpg

Persze szépen sorjában: egyelőre a Blaha Lujza téri étterem kapta meg ezt a prémiumabb, természetes színekkel operáló, némileg talán kertiparti hangulatot is árasztó belső teret. Fa berendezések, nyitott terek, tégla berakásos falak jellemzik az új éttermet, ami igazán látványosra sikerült.

Ha az első fecske sikeres lesz, további egységek követhetik, míg végül mind a 42 hazai Burger King étteremben ezzel az exkluzív, tűzön grillezett dizájnnal találkozhatunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1415250182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása