Tanítani való újdonságok szeptemberre a Don Pepében

2019. szeptember 01. - Feiertag Erik

Van akinek a suli kezdődik ilyenkor, a Don Pepében viszont ismét egy sereg újdonságnak csöngettek be!

hortobagy.png

Például a Hortobágyi Tekercsnek, mely az igencsak ütős tortilla tekercsek sorát bővíti, ráadásul több hónapig is velünk marad, hiszen a szezonális étlapra is felkerült. Fokhagymás-tejfölös sajtkrémmel, paprikás borjúraguval, baconnel, csemege uborkával, tejföllel, hegyes erős paprikával, paradicsommal, füstölt mozzarellával, trappistával és rizzsel készül, tehát magyaros burritóként is hivatkozhatunk rá.

bbqpizza.png

A havi akciós BBQ Pizza név alapján nem tűnik túl izgalmasnak, viszont mozzarella, bacon, gomba, hagyma és paradicsom mellett céklás barbecue szósz kerül rá, ami elég különlegesnek ígérkezik.

nagyhohohoh.png

Ha már pizza, A Nagy Ho-Ho-Ho kiadás pizzaszósszal, fokhagymával, mozzarellával, chorizóval, articsókával, sprotnival, koktél paradicsommal, pepperoni paprikával és rukkolával igyekszik a halkedvelőket meggyőzni, árban viszont nem tűnik főnyereménynek.

salata.png

És van egy új Deluxe Saláta is az étlapon Don Pepe Fried Chick & Salad néven, mely friss kevert salátával, mézes-mustáros öntettel, pikáns corn flakes bundás csirkemell csíkokkal, szezámos bundás rántott sajtrudakkal, rántott hagymakarikákkal és választható mártással készül. Kiadós darabnak tűnik, egy embernek talán még sok is lehet, ha nem olyan nagyétkű.

1.png

Szeptembertől a Don Pepébe lehet a vegánok kedvenc rendelős helye, hiszen a legnépszerűbb pizzák és ételek mostantól húsfélék és mozzarella helyett füstölt tofuval és/vagy vegán mozzarellával is elérhetőek:

4kep_etlap.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, ahogy az elején már pedzegettük, megújult a szezonális étlap is, néhány egészen érdekesnek ígérkező étellel:

1_szezonalis.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5115034410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása