Csirke nélkül is jól lehet lakni a KFC-ben - Halloumi Twister/Burger

2019. augusztus 11. - Feiertag Erik

A Burger King volt az első fecske idén, aki vega burgert vett fel étlapjára. A Vegetáriánus Whopper nem túl erős ajánlat, a panírozott zöldséges röszti hús nélkül elég vérszegény cucc egy szendvicsbe. A KFC grillezett sajttal készülő termékvonala viszont egész kecsegtetőnek tűnt, úgyhogy be is faltuk mindkettőt.

img_20190713_130540-01.jpeg

A szendvics vagy tortilla tekercsként is elérhető halloumi széria összetétele nagyon hasonló, az egyetlen eltérés, hogy a burgerbe koktél paradicsom, míg a Twisterbe sima kerül. Ezen kívül grillezett halloumi sajt, szarvasgombás szósz, lilahagyma saláta, jégsaláta, és rukkola van bennük, árban pedig 1690/1890 forint körül alakulnak.

img_20190713_130828-01.jpeg

Nagy meglepetésre nem kell számítani, a tehén-, kecske- és juhtej keverékéből készülő halloumi sajt nagyon hasonló a boltokban kapható, visszafogott ízvilágú, kifejezetten grillezésre fejlesztett kissé ruganyos sajtokhoz. A kissé ecetes lilahagyma salátát már korábbi termékekben is nagyon szerettük, és az ételekben legdominánsabban jelenlévő szarvasgombás öntet kissé savanykás ízvilága is egészen jól működik.

img_20190713_130716-01.jpeg

Összességében kifejezetten jó szériát sikerült megalkotnia a KFC-nek, mellyel kapcsolatban csak azt tudjuk hiányosságként felhozni, hogy nem kapható Hot and Spicy hússal ellátott kiadás, de ez aligha hiba egy vegetáriánus termékvonal kapcsán. Ráadásul rendelhetünk mellé Strips csíkokat, majd az asztalnál, vagy házhozszállítás esetén otthon feltuningolhatjuk némi csípős csirkével a magában is egészen jól működő szendvicseket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr415004238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása