Változatos augusztus a Don Pepében

2019. augusztus 01. - Feiertag Erik

Négy újdonság érkezik augusztusban a Don Pepe kínálatába, a már nagyjából megszokott felállásban, azonban különböző húsokkal!

csirkepizza.png

Pizza téren alkot mostanában igencsak extrémet a hálózat, aminek újabb képviselője a Fried Chick & Pizza, mely egy igazi parti menü lehet. A feltét ugyanis pizzaszósz, mozzarella, sonka, koktél paradicsom, cukkíni, és kaliforniai paprika mellett néhány pikáns, ropogós bundában rántott csirkemell csík, plusz a pizza közepében, tálkává formázott tésztakehelyben némi kentucky szósz. A 2990 forintos tál tehát közös filmnézésre, vagy más összejövetelre lehet majd a legjobb választás.

burger.png

A Fish & Chips Burger viszont egyszemélyes adagnak tűnik, na nem mintha ez olyan kis kiszerelést vetítene előre, hiszen ismerjük már a Don Pepe adagjait. A 2790 forintos szendvicsbe zöldborsópüré, céklalevél, édesburgonya hasáb, panírozott tőkehalfilé, cheddar sajt, és majonéz kerül, mellé pedig a jó öreg DP burgonya a kedvenc szószunkkal.

grillkolb.png

A havi akciós pizza pedig egy Grillkolbászos kiadás, mely pizzaszósszal, mozzarellával, marhakolbásszal, vörösbabbal, kukoricával, jalapenóval és taco fűszerrel érkezik 1590, vagy fél liter Coca-Colával 1890 forintért. Mondhatjuk, hogy némiképp a múlt havi, zseniális Yankee Hot Dog Roller szellemi örököse, hiszen néhány összetevő visszaköszön a tortilla tekercsből, így akinek kimaradt, ezzel nagyjából bepótolhatja, bár szerintünk azt az ízélményt nehéz lesz megközelítenie.

burgerito.png

És ha már szóba került a júliusi tekercs, ezúttal egy Bur(ge)Rito került az étlapra, mely cheddar sajtszósszal, jégsalátával, paradicsommal, marhahússal, cheddar sajttal, édesburgonya hasábokkal, bacon kockákkal és rántott hagymakarikával ismét egy amerikai klasszikust igyekszik tortillába csavarva megidézni. Az árazás ismét korrekt, 1980 forintért ez most megint egy igencsak erős ajánlat lehet.

fagyismenu.png

Végül, de nem utolsó sorban: üdítő, pizza/burger és fagyi menük kedvezménnyel, ha egy igazán fullos vacsorát tolnátok:

Hawaii Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3989,-

Magyaros Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3889,-

Margherita Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3689,-

Songoku Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3989,-

Sonkás-Gombás Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3889,-

Sonkás-Kukoricás Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3889,-

Sonkás Pizza + Magnum Classic + 1,5 l Fuzetea - 3889,-

Crunchy Chicken Burger + Ben&Jerry's Brownie + 1,25 l Coca-Cola - 4789,-

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr114989220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása