Hot dog tortillába csavarva - Yankee Hot Dog Roller

2019. július 22. - Feiertag Erik

Kedveltük annak idején a Don Pepe Dogger kategóriáját, és nem csak azért, mert ezen belül volt megtalálható az elképesztő HamHotBurDogGer, hanem mert korrektül árazott, tartalmas ételeket kaptunk a pénzünkért, ráadásul igen nagy volt a választék, hiszen a kész összeállításokba három féle kolbász is kerülhetett. Mostanában újraélhetjük ezeket az emlékeket, hiszen múlt hónapban az előbb említett szendivcs szörny tért vissza, most pedig egy nagyon amerikai, nagyon tartalmas darab, méghozzá tortillába tekerve!

img_20190720_114139_864.jpg

A Yankee Hot Dog Rollerben minden megvan, ami miatt szerettük a doggereket: cheddar sajtszósz, coleslaw saláta, grillezett marhakolbász, cheddar sajt, ketchup, mustár, majonéz, jalapeno, csemege uborka, bacon, pirított hagymachips és rántott hagymakarikák, azaz egy kifejezetten tartalmas tekercsre fog ráharapni aki kipróbálja, ráadásul az ár ismét 2000 forint alatt alakul.

img_20190712_155743-01.jpeg

És hát ezt az összeget meg is szolgálja az étel, hiszen egyrészt nem kicsi, másrészt azt hiszem ez az eddigi legjobb tortilla tekercs, amit Don Pepében ettem, de összességében is simán toplistás. A marhakolbász, a jalapeno paprika ereje és íze, a cheddar sajtszósz, a coleslaw, a bacon, az uborka, egyszerűen minden a helyén volt, és egy olyan intenzív, szaftos ízélményt eredményezett, ami után az ember egyből falná a következőt, aztán a következőt...

img_20190712_160013-01.jpeg

Az egyetlen hibája, hogy csak hónap végéig kapható, így most kicsit megcsúszva arra bíztatok mindenkit, hogy rendeljen egyet, mert ez tényleg a tortilla műfaj egyik valaha volt legjobbja! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5514968750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása