A Whopper most már tényleg mindenkié!

2019. június 02. - Feiertag Erik

Hiszen az eredeti recept néhány hete egy gluténmentes változatot, most pedig egy vega kiadást is kapott maga mellé az étlapon!

vegawhopperbanner.jpg

Lehet hogy tévedek, de ha nem csalnak az emlékeim, hazai étteremláncban még nem szerepelt vega burger az elmúlt 10 év kínálatában. Persze mindig ott volt a lehetőség, hogy kivetessük a húst egy-egy szendvicsből, de az milyen már?

A Vegetáriánus Whopper csak a húst cserélte le, mégpedig burgonyából, répából, borsóból és kukoricából készült, panírozott pogácsára. Ezen kívül saláta, paradicsom, hagyma, uborka, ketchup és majonéz kerül bele.

Nem vagyok vega, de erre kíváncsi vagyok, mármint hogy jó lehet-e egy ilyen szendvics. Persze eddig is megvolt a lehetőség, hiszen vannak már kifejezetten húsmentes hamburgerekre szakosodoott éttermek, de ha már letérek a szokásos útvonalakról, akkor valami atom húsos brutál burgert kóstolok általában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7314874636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása