Azt sem tudom, mit emeljek ki a címbe!

2019. június 01. - Feiertag Erik

Mert van pár annyira durva újdonság a Don Pepe júniusi kínálatában. Dupla régetű sajtburger pizza, áfonyás pizza, és még a brutális HamHotBurDogGer is visszatér!

hamhot.png

És ha már szóbakerült, kezdjük mindjárt vele: talán első volt annak idején a Don Pepe elképesztő mash upjainak sorában a HamHotBurDogGer, mely egy hamburger-hotdog hibrid annak minden előnyével, és hát mi lenne a hátránya egy ilyen házasításnak? Minden esetre a dogger kategória kivezetésével ez az óriás is eltűnt az étlapról, most azonban közkívánatra visszatér! Cheddar sajtszósz, rukkola, paradicsom, marhahúspogácsa, cheddar sajt, bacon, grillezett marhakolbász, pirított hagymachips, ketchup, mustár és majonéz kerül, ezúttal ciabattába. 2890 forintért még burgonya és Don Pepe öntet is jár hozzá, így igazi gyomorpróbáló feladat lesz leküzdeni.

pizzaburger.png

Ha ez nem lenne elég, a júniusi extra pizza is méretes darab lesz: A Dupla Bacon Dupla Sajtburger Supreme Pizza nevénél jobb ajánló nem is kell, de azért felsoroljük mi kerül rá: cheddar sajtszósz, paradicsom, hagyma, darált, fűszerezett marhahús, bacon, rántott hagymakarikák. És ezzel még nincs vége, mert dupla rétegű pizzakülönlegességről beszélünk, így belülre is jut a finomságokból: cheddar sajtszósz, bacon kockák, darált, fűszerezett marhahús, mozzarella.

bigpig.png

Mostanában nincs hónap új tortilla tekercs nélkül, így június sem lehet kivétel. A Big Pig cheddar sajtszósszal, csabai kolbásszal, füstölt-főtt császárszalonnával, tarjával, sertésszűzzel, rizzsel, trappistával, lilahagymával, paradicsommal és kaliforniai paprikával készül. Aki ilyesmire vágyik, és végigkóstolta már a Cézár salátás szériát, jó választás lehet a következő hetekben.

afonya.png

Az utolsó újdonság egy Áfonyás, Csirkés Pizza. Ilyen édes-sós feltétet még nem igen láttunk a Don Pepében, főleg nem 1590 forintért. Áfonya dzsem, lilahagyma, csirke, camembert, pizzaszósz és mozzarella kerül rá, fél liter Coca-Colával pedig 1890 forintos menüként is funkcionál. Érdekes összeállítás, nekünk tetszik.

songoku.png

És ha már menü, a Songoku pizza 3989 forintért most 1,25 liter kólával és Magnum Classic vödrös jégkrémmel menüben is rendelhető. Ajándékok is várnak ránk ebben a hónapban: tortilla tekercsek mellé 0,33 literes Natur Zitrone Mangó ital, az 5000 forint feletti rendelésekhez pedig 1,25 liter Coca-Cola jár. Mindkét ajándék házhozszállítás esetén, a készlet erejéig él.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7214872560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása