Volt valaha ennyi újdonság a Don Pepében?

2019. május 01. - Feiertag Erik

Talán az időnként esedékes őszi étlap megújulások alkalmával, de egy átlagos májust szerintem még a szezonális kínálat frissítésével együtt sem köszöntött ennyi, és ennyire érdekes étellel a lánc.

wiener_schnitzza.jpg

Nézzük mindjárt a fent is említett szezonálisan kínálatba kerülő Don Pepe Wiener Schnitzza XXL-t, mely ha a választható panírokat is belszámítjuk, összesen négy ízben érhető el, nagyjából három hónapig. Áprilisban nagyon szerettük a Csirkebucis szendvicseket, némileg ezeknek az újragondolt kiadásáról van szó, ám ezúttal a pizzák akadtak rántott húsos kihívóra. Az étel lényege, hogy egy méretes, bécsi panírban vagy ropogós cornflakes kabátban sült pulykamell filére kerül a feltét, tehát pizzatészta helyett kapjuk a húst. A Hawaii kiadás mozzarellával, sonkával és ananásszal, míg a Margherita verzió paradicsomos pizzaszósszal, mozzarellával, paradicsommal és bazsalikommal ??? készül. 3390 forint azért elég meredeknek tűnik, bár vélhetően nem egyszemélyes adagokról beszélünk.

cezar.png

Szezonálisan lesz kapható a Cézár Tekercs Parádé is, melybe szardellás sajtkrém, főtt tojás, jégsaláta, koktélparadicsom, alma, cézár öntet és parmezán kerül, plusz az alábbi hat választható extra egyike:

1. Rostonsült csirkemellcsíkok és bacon chips
2. Parmezános bundában rántott csirkemellcsíkok és bacon chips
3. Rostonsült kacsamellcsíkok és bacon chips
4. Camembert
5. Tonhal
6. Szezámmagos bundában rántott mozzarella sajtrudak

A tortilla ráadásul lehet teljes kiőrlésű is, tehát ha mindent számításba veszünk, egyből 12 tekercsnél tartunk. Plusz a fenti négy Wiener Schnitzza, és májusban már minden második nap rendelhetünk valami újdonságot. És még hol a vége!

marhacsa.png

Hiszen erre a hónapra is jut hamburger, méghozzá egy Csípős Marhacsa Burger. Ebbe a 2790 forintos hibridbe majonéz, bébiparaj, marhahúspogácsa, bacon, cheddar, kacsamell, kentucky szósz, lilahagyma, tricolor paprika és ketchup kerül, mellé pedig ezúttal is jár a megszokott DP burgonya és szósz kombó. Kellemes darabnak tűnik, érdemes lehet tenni vele egy próbát.

sajtospizza.png

A sajtimádók kedvence lehet a májusi extra pizza 2990 forintért, mely a Cheesy Lover nevet kapta, a feltétlista pedig csak sajtokat takar, összesen tízet: feta, camembert, Pannónia, márvány, cheddar krém, parmezán, trappista, füstölt mozzarella, mini mozzarella golyók, mozzarella sajtrudak. Utóbbi ráadásul a szélekbe kerül betöltésre, tehát ezúttal is lesz motivációnk, hogy cakkumpakk befaljuk az egész pizzát. 

kolbasz.png

Ha valami egyszerűbbre és olcsóbbra vágyunk, akkor a Kolbászos Pizza felé lesz érdemes kacsintgatni, hiszen erre paprikás vastagkolbász, tejföl, paradicsom és mozzarella kerül, cserébe az ára 1590 forint, vagy fél liter Coca-Colával 1890. Ha már üdítő, a tortilla tekercsek mellé pedig a készlet erejéig Mangós Natur Zitrone kerül a csomagba. És ha már ajándék, a DP FC termékekhez kiszereléstől függően 3 vagy 6 rozsdás csirkerész is jár ebben a hónapban.

szezonalis_5.jpg

Ahogy fent is írtuk, és két ízben már tárgyaltuk is, megújul a szezonális kínálat. Ennek ugye része a Cézár tekercs és a Wiener Schnitzza XXL, plusz néhány ízletesnek ígérkező étel és egy desszert is, nagyjából a megszokott módon. Ezeket most sem részletezzük, hiszen a kép többet mond ezer szónál.

jegkrem_aloldal.jpg

És ha már itt a nyár, érdemes lehet egy kis fagyit is rendelni Don Pepés vacsoránk mellé. Ha úgy érezzük, marad hely a fentiek után, akkor Magnum és Ben&Jerry's poharas jégkrémek közül válogathatunk. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5514795684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása