BBQ Bonanza Pizza

2019. április 29. - Feiertag Erik

Egy jó barbecue pizzát sosem lehet kihagyni, különösen ha olyan sok hús kerül rá, mint a Don Pepe áprilisi BBQ Bonanza Pizzájára. Rá is vetettük magunkat így hónap vége felé!

img_20190417_180721-01.jpeg

A 2690 forintos pizzára BBQ szósz, marhahús, kolbász, füstölt mozzarella, bacon és mediterrán sonka kerül, tehát akár valamilyen húsimádó nevet is kaphatott volna, nem mintha a BBQ Bonanza nem lenne jól eltalálva.

Bár a leírás szerint a marha csak simán darált, mi kicsit ragusnak éreztük az ételen, de lehet, hogy csak a rengeteg többi feltét izzadt mellé annyi szaftot és extra ízt, hogy végül egy marhás ragunak tűnjön a végeredmény. Ez egyébként a bőségesen mért barbecue szósszal együtt kicsit töményen húsos, füstös ízvilágot eredményez, a kevesebb most szerintem több lehetett volna.

img_20190417_180803-01.jpeg

Ennek ellenére kellemes darab a BBQ Bonanza, ha az ember szereti a nagyon szaftos, nagyon húsos, nagyon barbecue szószos kajákat, akkor érdemes kipróbálnia. A visszafogottabb ízek kedvelőinek viszont valami mást ajánlanánk inkább, akár a zseniális Csirkebucis szendvicsek valamelyikét, amik könnyű szerrel lehetnek nem csak a hónap, de az év legvagányabb ételei.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr314788056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása