Tavaszi újdonságok a KFC-ben

2019. április 17. - Feiertag Erik

Régen volt már a KFC idei sajtos promóciója, így ki voltunk már éhezve valami újdonságra kedvenc csirkés étteremláncunktól. Szerencsére nem aprózták el, két állandó szendvicsüket is felturbózták, méghozzá egészen ínycsiklandóan!

kfc_w3_hirlev_banner_600x295.jpg

Egy extra Grander és Zinger került kedden a kínálatba, plusz az akció időtartama alatt a hagyományos Zinger kérhető dupla hússal is:

Bourbon BBQ Grander: pikáns panírban sült csirkecombfilé, Tenessee Jack BBQ, sült hagymakarikák, cheddar sajt, titkos KFC fűszerezésű bacon

Truflover Zinger: csípős csirkemell filé, szarvasgombás majonéz, sült gomba, bébi spenót, karamellizált lilahagyma szósz

Dupla Zinger: két csípős csirkemell filé, saláta, majonéz

Az újdonságok csak limitált ideig kaphatóak, és házhozszállítással is kérhetőek, illetve elérhetőek önmagukban, menüben (+ normál sült burgonya és üdítő) vagy Box kiszerelésben is (+ normál sült burgonya, 5 Hot Wings csirkeszárny és üdítő).

kfc_l1_dmb_w3_zinger_original_burgers.jpg

Árazás terén mondhatni a szokásosat hozzák a szendvicsek, tehát menüben 2000 forint környéki összegre kell számítanunk. A képen látható számok egyébként éttermenként eltérőek lehetnek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3714771914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása