Bolondok napi burger a Zingben

2019. április 01. - Feiertag Erik

Április elsején megszokhattuk a viccesnek szánt Facebook posztokat, de tavaly a Burger King tovább ment egy egészen valóságosna ígérkező kampánnyal megtámogatott Chocolate Whopperrel, ami persze szintén csak tréfa volt. A Zing viszont úgy tűnik, nem viccel!

foolforaday.jpg

Legalábbis a leírás alapján, ma valóban kérhetjük kifordítva az időszakos King for a Day Burgert, Fool for a Day néven. A húspogácsák közé füstölt chipotle majonéz, saláta és paradicsom, dupla bacon, mézes dijoni mustár és némi sajt kerül, meg egy fél buci.

Aki Zing környékén jár, szerintem próbálja be, elvégre nem minden nap ehetünk ilyesmit - illetve egy másik hazai lánc éttermeiben hónap végéig mégis megkóstolhatunk majd két, hasonló módon készült csirkés szendvicset, de erről majd kicsit később.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5614731145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása