Tavaszi burgerekkel támad a Friday's

2019. március 29. - Feiertag Erik

Tavaszra a TGI Friday's is készült néhány újdonsággal. Egészen pontosan három ínycsiklandó burgerrel, melyek nagyjából február második fele óta kaphatóak az Oktogonon vagy a WestEndben lévő éttermekben.

Az újdonságok különleges sajtokkal, csípős mexikói összetevőkkel és speciális szószokkal készülnek, ha bejönnek a lánc szendvicsei, érdemes lehet bepróbálni őket.

Fridays™ Signature Stacked Burger: Két 100 grammos, szaft os húspogácsa, ropogós bacon, Monterey Jack, parmezán és márványsajt, kólában marinált hagymával, chipotle majonézzel és Fridays™ Signature szósszal. Ropogós hasábburgonyával és Fridays™ Signature szósszal kerül tálalásra.

Twisted Southwest Burger: Ropogós burgonyaspirálok, friss pico de gallo, jalapeños paprika, koriander, olvasztott Cheddar sajt és forró queso sajt szósz, grillezett 200 grammos húspogácsán. Ropogós hasábburgonyával, fűszeres ketchuppal és queso sajt szósszal kerül tálalásra.

All American Burger: Olvasztott Cheddar és Colby sajt, karamellizált hagyma két 100 grammos szaftos húspogácsa között, boros baconnel és ezeszsziget öntettel. Ropogós hasábburgonyával és ezersziget mártogatóssal kerül tálalásra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7414691710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása