Tavaszi megújulás a Burger Kingben

2019. március 17. - Feiertag Erik

Két új szendvics mellett az étteremlánc mobilapplikációja is frissítésre került, ami némely egység teljes működését is átalakította!

glutenmenteswhopper_rotator_1800x760px.jpg

Kezdjük az egyszerűbbel: nagyjából két hete került fel az étlapra a Gluténmentes Whopper, és a Crispy Chicken szendvics. Előbbi ugye gluténmentes zsemlével készül, viszont a plakátok felhívják a figyelmet arra, hogy mivel az éttermekben nagyrészt nem ilyen alapanyaggal dolgoznak, a keresztszennyeződés veszélye fennállhat. Ez az, amit a Meki igyekezett megoldani, és emiatt tartott ott elég sokáig, míg több étteremben is elérhetővé vált a Gluténmentes Sajtburger.

crispychicken_rotator_1800x760px.jpg

Utóbbi, a Crispy Chicken pedig egy enyhén csípős, nagyon ropogós bundában süplt csirkével készülő szendvics, melybe majonéz, saláta és paradicsom kerül még.

Végül, de nem utolsó sorban: megújult a mobilapplikáció, ami nem csak egy mezei frissítést jelent, teljesen új alkalmazást kell letölteni iTunes-ból vagy Google Play Store-ból. Az átalakított program legfontosabb változtatása, hogy bár egyelőre nem sok étterembe, de már előre leadhatjuk rendelésünket, így érkezéskor gyorsabban kaphatjuk meg az ételt, dedikált sorban fizetve és átvéve azt. Ezzel párhuzamosan a KFC rendszeréhez hasonló pick up order működésre állnak át az étteremek, tehát rendeléskor csak a blokkot és egy sorszámot kapunk, mellyel az átvevő pontnál kapjuk meg a tálcát. 

A változtatás első lépése lehet annak, hogy a KFC, és hamarosan a McDonald's után a Burger King is bevezesse hazánkban a házhozszállítási szolgáltatását.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2414691690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása