Őzburgert kóstoltunk!

2018. december 18. - Feiertag Erik

A legváratlanabb pillanatokban tud minket meglepni a Don Pepe egy-egy különleges burgerrel: a lassan elmúló év főként a kézműves szendvicsek és a speckó pizzák jegyében telt, az őszi étlapmegújulás óta pedig tortilla tekercseké volt a főszerep, erre decemberre itt egy különleges karácsonyi hamburger őzhússal!

img_20181201_180300-01.jpeg

A december végéig kapható újdonság a fent is említett őzhús pogácsával készül, illetve áfonya lekvárral, fekete erdő sonkával, lilahagymával, majonézzel, füstölt mozzarellával, paradicsommal és céklalevéllel. Mindez 2690 forintért megtámogatva egy kis DP burgonyával és a hozzá tartozó szósszal, hogy még a nagyétkűek se távozzanak éhesen.

img_20181201_180816-01.jpeg

Az talán a leírásból is átjöhet, hogy kicsit sok az erőteljes összetevő: a sonka és a füstölt mozzarella hajlamos kissé ellopni a show-t sajnos, mi jobban örültünk volna, ha több tér jut a különleges húsnak, illetve az áfonya lekvárnak. A zöldségek elvannak benne, és jó ötlet volt a majonéz is, ezek kellemesen megbújnak a háttérben.

img_20181201_180601-01.jpeg

Összességében kellemes darab lett, a Don Pepe hamburgereit kedvelő olvasóinknak ismét bátran ajánljuk ezt a különlegesebb szendvicset.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1514498530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása