Izgalmas december a Don Pepében

2018. december 01. - Feiertag Erik

A Don Pepe havi újdonságaira általában is érdemes figyelni, az év utolsó hónapjára viszont extrán érdekes felhozatallal készült a lánc: gyakorlatilag mind a négy időszakos újdonságot már most szívesen megkóstolnánk!

donpepe_ozburg.png

Nehéz kiválasztani, mivel is kezdjük, talán a havi hamburger a legextrább, hiszen, ahogy neve is mutatja, egy Őzburgerről beszélünk. A húspogácsán kívül áfonya lekvár, fekete erdő sonka, lilahagyma, majonéz, füstölt mozzarella, paradicsom és céklalevél kerül bele.

donpepe_ftt.png

Kevésbé különleges, mint inkább érdekes ötlet a múlt hónapban bemutatkozott tortilla tekercses széria második felvonása, az FTT, vagyis a Fullos Tojásrántottás Tekercs. Ezúttal cheddar sajtkrém, lilahagymás tojásrántotta, sonka, főtt-füstölt császárszalonna, csabai kolbász, hegyes erős paprika, gomba, paradicsom és reszelt trappista lesz méretes tortilla batyuvá tekerve. Ráadásul közkívánatra továbbra is elérhető a novemberi Fried Chicken & Roll változat, amit annak idején mi is kipróbáltunk!

donpepe_fep.png

December extra pizzája a Fekete Erdő névre hallgat, amit nyilván a feltétek közt szereplő hasonló nevű sonka ihletett, azonban ez csak a jéghegy csúcsa: mozzarella, pizzaszósz, lilahagyma, paradicsom, és rukkola mellett akad rajta némi őzragu és szarvaskolbász is, tehát ismét a húsimádóknak kedveztek az étel összeállítása során.

donpepe_aszalt.png

Az 1490 forintos árával már nem is annyira akciós akciós pizza is figyelemre méltó összetevőket kapott: pizzaszósz, aszalt szilva, roston csirke, kukorica és mozzarella kerül az Aszalt Szilvás, Csirkés Pizza nevű összeállításra.

donpepe_ajandek.png

Ha ajándék üdítőt szeretnénk, akkor a kettő-négy személyes DP FC csomagok közt kell nézelődnünk, hiszen ezekhez egy, illetve két palack másfél literes Fuzetea jár. Ha pedig egy jó filmet is megnéznénk a brutális snack pakk fogyasztása közben, jó hír, hogy minden rendelés mellé két hetes Filmbox Live hozzáférés jár!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1914406114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása