A KFC idei legjobbja? - Csilicsító Qurrito

2018. november 22. - Feiertag Erik

Extrán mexikói, mégis magyaros menüt kóstoltunk a KFC-ben, hiszen a quesadilla ihlette Qurritóból kértük a csak néhány hétig kapható, full magyar fejlesztésű Csilicsító ízt.

img_20181111_130059-01.jpeg

És milyen jól tettük! Az ételbe H&S Stripsek, azaz csípős csirkemell csíkok kerülnek, plusz sajt, lilahagyma, kukoricás-babos ragu, és persze csípős kolbász.

Utóbbiból mondjuk kicsit több is férhetett volna a méretes tortilla "szendvicsbe", de azért így sem panszkodhatunk, hiszen egészen hangsúlyos darabja lett az összeállításnak. A ragu nem olyan csípős mint vártuk, sőt, kicsit inkább édeskés ízvilága van. Persze a Stripsekkel és a kolbásszal együtt azért nem lehet rá panasz ezen a téren sem, ugyanakkor még így sem megy el extrém irányba, így annak is ajánlható, aki inkább a pikáns dolgokat kedveli mint a nyelvzsibbasztó élményeket.

KFC-s promóciókban ritkán csalódik az ember, de ez most még ilyen elvárásokhoz mérten is jobban bejött az átlagnál. Így hírtelen a legjobb tortillás újdonságnak neveznénk idén, persze ez nem az elmúlt időszak Twistereit és Qurritóit minősíti le, mint inkább a Csilicsító termékek békéscsabai alkotóit fel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8514378958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása