Miskolcon nyílt meg a Pizza Hut 15. magyarországi étterme

2018. november 20. - Feiertag Erik

Nem is olyan régen még csak összesen két Pizza Hut volt Magyarországon, most pedig már a 15. új egység nyílik, köszönhetően a frissített koncepció sikereinek és az agresszív terjeszkedésnek.

pizza-hut-miskolc-5.jpg

Hosszú idő után az AmRest 2016-ban úgy döntött, ideje felrázni a Pizza Hutot övető állóvizet, és Pizza Hut Express néven a minőség mellett előtérbe került a gyorsabb kiszolgálás, illetve a házhozszállítás ismételt bevezetése. Ennek eredményeképp mára 15-re nőtt az éttermek száma, november 14-én pedig megnyílt a lánc második vidéki egysége is Magyarországon.

A legújabb, miskolci étteremben is akár 5 perc alatt elkészül választott pizzánk, és persze itt is elérhető a sajttal töltött szél, ahogyan akár a teljes feltétet saját szánk ízére szabhatjuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2614378894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása