Három röszti királyok Ausztriából

2018. november 18. - Feiertag Erik

A Burger King karácsonyi hangulatú téli kínálata elég kiszámítható az utóbbi években, már ami a zászlóshajó, Angus hússal készülő Santa Claus szendvicset illeti. Ausztriában viszont a Bacon King széria kap egy kis tuningot az ünnepekre.

drvjtilwoae2jyq.jpg

A három burger egyike a nálunk is többszöri visszatérő Bacon King, mely mellé két rösztivel kiegészített variáns érkezik:

Bacon King: két marhahúspogácsa, rengeteg bacon, cheddar sajt, majonéz

Bacon Rösti King: marhahúspogácsa, rengeteg bacon, cheddar sajt, majonéz, röszti pogácsa

Chicken Rösti King: panírozott csirkemell, rengeteg bacon, cheddar sajt, majonéz, röszti pogácsa

Nem túl fantáziadús összeállítás, azt meg kell hagyni, azonban nagy kedvencünkre, a McDonald's féle Rösztiburgerre hajaznak, így ha véletlenül a hazai BK is behozná őket a következő hetekben, nem panaszkodnánk. És persze a chorizo kolbásszal megspékelt cheddar sajtgolyóra sem mondanánk nemet, főleg a nálunk is kapható, zseniális jalapeno paprikás kiadás ismeretében.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr214366687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása