Ismét itt a Bacon King!

2018. október 17. - Feiertag Erik

Tavaly olyannyira nagy sikert aratott a Burger King Bacon King szériája, hogy még idén is elég sokáig kapható volt a legtáposabb Bacon King Extra kiadás. Most visszatért, azonban mindjárt három kiadásban!

baconking.jpg

Az egy évvel ezelőtti kínálattól eltérően most három szendvicset kapunk, melyek szószokban és húsok tekintetében térnek el némileg, a bacon viszont közös, méghozzá az Extrából megismert nyolc szelet(ecske).

Bacon King: két marhahúspogácsa, négy szelet sajt, nyolc szelet bacon, bacon-majonéz

Bacon King BBQ: két marhahúspogácsa, négy szelet sajt, nyolc szelet bacon, bacon-majonéz, barbecue szósz

Chicken Bacon King: panírozott csirkemell, két szelet sajt, nyolc szelet bacon, bacon-majonéz, szárított paradicsomszósz

Egész jó összeállításról beszélhetünk, mely egyértelműen a bacon imádóknak kedvez. Furcsamód pont a csirkés kivitel lehet a legtömörebb ilyen szempontból, hiszen ugyanannyi szalonnához csak egy adag hús, és kevesebb sajt társul. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9214277355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása