Marcello Burger

2018. augusztus 18. - Feiertag Erik

Erre a hónapra két hamburger is jutott a Don Pepében, és bár egész érdekesnek tűnik a kecskesajttal készülő vega kiadás, mi mégsem hagytuk el a járt utat, és inkább a panírozott sonkatekercsekkel feldobott marhahúsos változatra szavaztunk.

img_20180811_145903-01.jpeg

Az összetevők listája előrevetítik, milyen is lehet a szendvics: a fent is említett húspogácsa, és sajttal töltött, panírozott sonkatekercseken kívül majonéz, ketchup, céklalevél, paradicsom, cheddar sajt, rántott hagymakarikák, kentucky szósz és bacon kerül bele. Plusz mellé a szokásos DP burgonya és szósz, még ha fotóinkon nincsenek is rajta. Mindez 2590 forintért egy picit talán drága, de legalább úgy jól lehet lakni vele, hogy hazáig gurulni fogunk.

img_20180811_150402-01.jpeg

Alapvetően egy korrekt hamburgerről van szó, melynek kifejezetten jót tesznek a hagymakarikák, és persze a bacon meg a cheddar sajt, ám a pankó morzsában sült sonkatekercsek képesek kicsit magasabb szintre emelni az egészet, és megadják neki azt az extrább jelleget, ami miatt ajánlható darab lesz belőle. Igazából a cheddar jelenlétét kicsit feleslegessé is teszik ezek a mozzarellával töltött falatok, de összességében azért jól meg van a két sajt egymás mellett.

img_20180811_150420-01.jpeg

Egyedül az ára miatt húzzuk kicsit a szánkat, mert bár jól sikerült, az adag pedig a burgonyával együtt több mint laktató, azonban olyan hű de extra összetevő nincs benne, ami miatt az ember könnyű szívvel kifizet érte 2590 forintot. Akkor már inkább a havi San Remo Pizzát ajánlanánk, ami jellegéből adódóan több emberes adagként kezelendő, és így akár még egy desszert is lecsúszhat utána.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2914188197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása