Erre a hónapra két hamburger is jutott a Don Pepében, és bár egész érdekesnek tűnik a kecskesajttal készülő vega kiadás, mi mégsem hagytuk el a járt utat, és inkább a panírozott sonkatekercsekkel feldobott marhahúsos változatra szavaztunk.
Az összetevők listája előrevetítik, milyen is lehet a szendvics: a fent is említett húspogácsa, és sajttal töltött, panírozott sonkatekercseken kívül majonéz, ketchup, céklalevél, paradicsom, cheddar sajt, rántott hagymakarikák, kentucky szósz és bacon kerül bele. Plusz mellé a szokásos DP burgonya és szósz, még ha fotóinkon nincsenek is rajta. Mindez 2590 forintért egy picit talán drága, de legalább úgy jól lehet lakni vele, hogy hazáig gurulni fogunk.
Alapvetően egy korrekt hamburgerről van szó, melynek kifejezetten jót tesznek a hagymakarikák, és persze a bacon meg a cheddar sajt, ám a pankó morzsában sült sonkatekercsek képesek kicsit magasabb szintre emelni az egészet, és megadják neki azt az extrább jelleget, ami miatt ajánlható darab lesz belőle. Igazából a cheddar jelenlétét kicsit feleslegessé is teszik ezek a mozzarellával töltött falatok, de összességében azért jól meg van a két sajt egymás mellett.
Egyedül az ára miatt húzzuk kicsit a szánkat, mert bár jól sikerült, az adag pedig a burgonyával együtt több mint laktató, azonban olyan hű de extra összetevő nincs benne, ami miatt az ember könnyű szívvel kifizet érte 2590 forintot. Akkor már inkább a havi San Remo Pizzát ajánlanánk, ami jellegéből adódóan több emberes adagként kezelendő, és így akár még egy desszert is lecsúszhat utána.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.