Kolbászol a perui Burger King

2018. július 30. - Feiertag Erik

Itthon tavaly kerültek bevezetésre a Burger King Grilled Dogjai, melyek szerintünk egész jó kis hot dogok lettek, ti viszont annyira nem szerettétek őket. Talán nagyobb lenne az egyetértés köztünk, ha a jelenleg peruban futó promóció szendvicsét kaptuk volna meg annak idején.

parriller.png

Hiszen a Parrillera XT-ben furcsa mód talán egyedül az Angus marhahúspogácsa nem számít extrának, meg nyilván a majonéz, legalábbis a hazai kínálathoz viszonyítva. Ezen kívül kolbász, csilis szósz és szalmaburgonya kerül bele, melyek egy egész érdekes ízkombinációt is jelenthetnek.

oreganoking.jpg

Itthon egyébként továbbra is egy pirított hagymával, jalapeno paprikával és Pepper Jack sajttal készülő szendvics trió van terítéken, meg persze a lánc szuper shake-jei.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7114150511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása