Egy szendvics a Vadnyugatról - Western Szendvics

2018. július 26. - Feiertag Erik

Szendvicsből nincs hiány a Don Pepében, hiszen jó ideje minden hónapban kapunk egy-egy új darabot, melyek ráadásul szinte mindig kiválóak, vagy legalábbis korrektek és kóstolóra ajánlottak. Ezúttal sincs másként, a Western szendvics ugyanis ismét egy jól kitalált darab lett!

img_20180710_145050-01.jpeg

Az ezúttal némileg kommerszebb, amerikai BBQ hangulatot célzó ételbe csirke ragu, hagyma chips, kukorica, vörösbab, salsa szósz és bacon chips, pizzaszósz, füstölt mozzarella, főtt tojás, rukkola és paradicsom kerül, ára pedig ismét 2000 forint alatt áll meg, ami jó hír lehet a műfaj kedvelőinek.

Meglehetősen szemre való szendvicset kaptunk, de hát ezt a Menyecske utcai étteremben már megszoktuk. Az ízekre sem lehet panasz, melyet főként a pizzaszósz, illetve a húsos ragu ural, amit remekül egészít ki az ezúttal végre tényleg kicsit csipszes jellegű, a korábbiaknál ropogósabb bacon. A főtt tojást persze most is kivettük volna, de hát ugye ízlések és pofonok.

img_20180710_145119-01.jpeg

A Don Pepe kézműves szendvicsei iránt rajongók számára ez is egy jó választás, főleg ha bejönnek az amerikaibb ízek. Utóbbi okán viszont új belépők számára is jó ötlet lehet rendelni egyet, hiszen a némileg ismerősebb ízek jobban megszerettethetik velünk ezeket a ciabattára épülő finomságokat.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3014143413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása