Shake őrület a Burger Kingben

2018. május 17. - Feiertag Erik

Tavaly indult be igazán a shake biznisz a Burger Kingben, olyannyira, hogy az akkor kapható Oreós és Milkás kiadások azonnal a kedvencünkké váltak. Idén nyáron három ízzel shake-elhetünk az éttermekben, melyek hasonlóan jónak tűnnek.

32637183_1882699751793875_8718074151002177536_n.jpg

Marad ugye az Oreo ízesítés, az első fecske és mindenki nagy kedvence. A Milka kiadás sajnos eltűnik, helyette viszont van egy epres-sajttortás verzió, és egy sós-karamellás. Utóbbi már egy ideje kapható, mi meg is kóstoltuk, és ismét remek munkát végeztek a Burger King termékfejlesztéssel foglalkozó szakemberei. 

A konkurencia kínálatából egyébként a KFC shake-jeit érdemes kiemelni, melyek hasonlóan nagyon jól sikerült darabok, ráadásul más ízviláguk kapcsán érdemes lehet átnézni mondjuk a legkirályabb mogyoróvajas változatra. A Meki ebben a témában elég rosszul áll, viszont a nem rég bevezetett Bounty McFlurry kifejezetten jól sikerült csokis-kókuszos fagyi lett, így ott ezt lehet érdemes megkóstolni

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1413966050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása