Nem a Batman, de azért megmenthet - Be my Hero Burger

2018. április 15. - Feiertag Erik

Március végén rántotta le a leplet a Zing következő időszakos szendvicséről, mely a hangzatos Be my Hero nevet kapta. Ennek nem sok köze van egyébként a tartalomhoz, ami ugyan egész impozáns, azonban eltörpül a korábbi Wagyu húsos vagy viszkiben glancolt különlegességek mellett.

img_20180326_153950-01.jpeg

Ennek ellenére azért Tony Stark szerintem simán lecserélte volna Burger Kinges sajtburgerét rá az első film közepe táján. Már csak azért is, mert ebben füstölt cheddar kapott helyet, plusz paradicsom, saláta, karamellizált hgyma, curry mangó szósz, és tortilla chips. Mindez Angus húspogácsával (ami opcionális) 1990 forintba kerül magában, tehát nem épp olcsó, de azért vannak nála drágábbak.

img_20180326_154032-01.jpeg

A végeredményről elmondható, hogy hozza a tipikus Zinges szintet, ami egy egész jó hamburgert jelent, de azért nem emelkedik ki a tömegből. A húst nem sütik át teljesen, de annyira azért nem marad rózsaszín, hogy bárkit is zavarni tudjon. A mangós öntet picit talán savankás hangulatú, de kellemesen belesimul a többi ízbe élvezetes összhangot teremtve - ez amúgy minden összetevőre igaz, egészen kiegyensúlyozott szendvicsről beszélünk, melyből ha kivennénk valamit nem biztos hogy azonnal rávágnánk mi hiányzik, de észrevennénk, hogy valami nem egészen kerek.

img_20180326_153853-01.jpeg

Összességében elég hősiesre sikerült a Be my Hero, de azért nem egy Batman, viszont ha úgy alakul, az éhségtől bármikor megmenthet. Ha viszont szeretnétek találkozni vele, akkor nagyon sietni kell, hiszen már csak ma, vasárnap kapható!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4913827016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása