Húsvéti újdonságok a Don Pepében

2018. március 01. - Feiertag Erik

Erős februárja volt a Don Pepének, hiszen a banános Aussie Burger, a marhával és sajttal töltött Megagiga Supreme Pizza és a nagyon mexikói Caramba szendvics mind meglehetősen jól sikerültek. Ennek fényében márciusra egy kis lazulást vártunk, de nem ezt kaptuk, sőt: a felhozatal összetétele a szokásos, ám az ételek ismét elég különlegesnek tűnnek!

tepsifules.png

Elég csak vetni egy pillantást az e havi szendvicsekre. A Tepsifüles Burger neve azt hiszem mindent elárul, a strucc, szarvas és bivaly hússal készülő hamburgerek sorába csatlakozik be nyúlpogácsájával.

Tepsifüles Burger: bacon, cheddar, nyúlhúsos pogácsa, marinált retek, bébiparaj, medvehagymás majonéz, DP burgonya és szósz; 2490,-

creamytuna.png

Hasonlóan lényegretörő nevet kapott a Creamy Tuna szendvics, mely annyi mindent tartalmaz, hogy meg sem próbáljuk kiemelni a lényeget.

Creamy Tuna: füstölt sajt, articsóka, olívabogyó, rukkola, aszalt paradicsom, Dijoni mustáros-majonézes-lilahagymás tonhalkrém, paradicsom, tojás, camembert; 1880,-

pizzak.png

A pizza duó ugyan nem olyan elvetemült, mint a múlt havi töltött különlegesség, a mostaniaknak is lehet örülni. Cézár Salátát pizzásítottak a hónap extrájaként, az akciós darab pedig egy különleges négy sajtos kiadás.

Csirkés Cézár Sali Pizza: szardellás besamel, roston csirke, főtt tojás koktélparadicsom, bacon, jégsaláta, cézár öntet, parmezán, mozzarella; 2290,-

Sajtból van a Hold Pizza: cheddar sajtszósz, füstölt mozzarella, márványsajt, camembert; 1290,- (fél literes üdítővel 1550,-)

ajandek.png

Ezúttal sem múlhat el hónap ajándék üdítő nélkül: a Magic & Pasta termékek mellé 1,5 literes Emotion jár, míg Piadinákra és Pizzahajókra érvényes páros menüben két fél literes Coca-Colát küldenek extraként.

hetek.png

Mindemellett heti akció is jutott márciusra, ezúttal a rizottó kínálatra koncentrálva, tehát ha eddig nem kóstoltatok volna ilyesmit a Don Pepében, most lehet érdemes kipróbálni valamelyik különlegességet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5113692100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása