Menő mexi-burgerező nyílt az Allee előtt

2017. december 28. - Feiertag Erik

Tavaly indult útjára az Allee Streetfood sétánya, ahol két-három büfékocsi várja az arra járókat. Az elsők közt kitelepült Zing azóta állandó éttermet nyitott a bevásárlóközpontban, az átalakítás eredménye pedig még nagyobb szabad tér lett a bejárat előtt. Ezt kihasználva újabb kocsik parkoltak le, hogy megtöltsék az éhes hasakat, de minket kifejezetten egy érdekel most.

25627235_980325445477649_8281302107162772527_o.jpg

Fotó: Chimichanga Facebook

 Méghozzá a Chimichanga, mely eddig csak a város másik végén, a KÖKI Terminálban volt megtalálható. Egyszer mi is jártunk ott, ettünk is egy egészen jó hamburgert, így nem csak az Arriba Taqueria bezárása miatt örültünk nagyon, hogy az amerikai-mexikói ízekkel működő étterem immáron Budán is elérhető.

A kínálat ennek megfelelően burritókat, quesadillákat és más mexikói finomságokat, valamint menő hamburgereket jelent, de ezen kívül kaphatóak ínycsiklandó szendvicsek is. Sajnos SZÉP kártyával való fizetésre nincs lehetőség, reméljük, ha beválik a büfékocsi, előbb-utóbb követik a Zing példáját, vagy legalábbis megoldják a cafeteriás utalványokkal való fizetést.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9613524773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása