Ezért érdemes betérni a Kökibe! - Chimichanga étterem

2015. augusztus 14. - Feiertag Erik

A Köki Terminál nem túl izgalmas hely, mégis kénytelen voltam egy órát ott várakozni. Mivel dél körül járt és még nem ettem semmit, úgy döntöttem körbenézek az ételudvaron, és rá is találtam egy mexikói éttermecskére, ami miatt mégis megéri betérni a plázába, ha arra visz az utunk!

chimichanga_koki_terminal_budapest_hamburger_sajtburger_1.jpg

A Chimichanga nevű hely kínálata elég széles, mexikói ételek mellett hamburgereket is árulnak, mi ebbe kóstoltunk bele. Nem flancoltunk, egy egyszerű Sajtburgert kértünk két hússal. Ez paradicsomot, lilahagymát, csemege uborkát, majonézt, mustárt, sajtot és persze két húspogácsát jelent.

chimichanga_koki_terminal_budapest_hamburger_sajtburger.jpg

Az alap szendvics 1350 forint, amihez alapból jár egy jó adag krumpli, egy kis adag káposztasaláta és egy tálka ketchup. Ha több hússal szeretnénk, annak darabja 600 forint, úgyhogy igazi szörnyeket is összerakathatunk, bár már ez a dupla verzió is alig fért be a számba, úgyhogy csak óvatosan.chimichanga_koki_terminal_budapest_hamburger_sajtburger_6.jpg

A hamburger méretes és egész szépre is sikerült, ilyen téren nem lehet panasz. Ahogyan a húsra sem, enyhén fűszeres, a sajt pedig a terejére van olvasztva. Jól átsütötték, mégis puha maradt, bár még így is képes volt menekülni egy-egy nagyobb falatnál. A buci szezámmagos, kicsit édeskés de abszolút nem zavaró mértékben. Egészen ízletes és korrekt szendvics, a szószok miatt kis retro beütéssel, és bár csak az egyik hússal járt sajt, mégsem éreztem kevésnek.

Ha a burger nem lenne elég, a burgonyával biztosan jól fogunk lakni. Ez semmi extra, sima mirelit, de nincs vele különösebb probléma. A káposztasaláta kicsit fura volt, elég kis adag jár, meg ilyen előre csomagolt tégelyekben veszik ki a pult alól, hát nem a frissesség volt ami először eszembe jutott róla. Amúgy ízre nincs vele baj, bár ettem ennél jobbat is - igaz, nem ennyiért.

chimichanga_koki_terminal_budapest_masolata.jpg

Csak ajánlani tudom a helyet, ez Köki legérdekesebb étterme. Mondjuk elég gyér a felhozatal, van még BelFrit, meg egy a WestEnd-ből ismerős grill étterem, és a kötelező kínai sem maradhat el. Nagyobb láncok közül csak a KFC van jelen. Ami a Chimichanga felé billentheti a mérleget, hogy lehet Erzsébet Utalvánnyal fizetni, ennél jobb helyen nem tudjátok elkölteni a környéken.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr697704590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása