Triplán baconös csirkeburger az ausztrál KFC-ben

2017. december 26. - Feiertag Erik

Sokak szerit a bacon az élet értelme, mi ezzel nem szeretnénk vitába szállni, de abban mindenképp egyet érthetünk, hogy egy top tízes listán előkelő helyen szerepelne. Nem véletlen a Burger King szalonnás burger áradata sem idén őszről, ahogyan az ausztrál KFC újdonsága sem.

kfc.jpg

Hiszem a Triple Bacon Burger három szelet szalonnával készül, ami mellé további bacon esszenciaként némi baconnaise kerül a nem túl nagynak tűnő szendvicsbe. Ezen kívül némi cheddar sajt emeli a tétet, illetve az eredeti Kentucky recept szerint elkészített csirkemell, tehát hazai viszonylatban egy kisebb, de felturbózott BOSS szendvicsre lehet számítani.

kfcot5347_p13websitemenutiles_p13_17_triple_bacon_burger_combo.jpg

Árról sajnos nincsenek információink, elérhetőségről is csak annyi, hogy "nem mindenhol és nem örökké", tehát aki kengurukkal és koalákkal partizik mostanság, érdemes lehet betérni egy közeli étterembe és elmerülni a csirkés-baconös ízrengetegben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3713427775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása