Ha valamit nagyon lehet szeretni a Don Pepében, az az, hogy elég sok különlegességet megkóstolhatunk náluk: az eddigi legextrémebb húsválasztásuk szerintünk a strucc volt, de azért a Bivaly Burger sem volt épp hétköznapi darab. Ahogyan az év végére bevezetett Bakonyi Szarvas Burger sem, melyre nyilvánvaló volt, hogy le fogunk csapni - meg is tettük, és milyen jól tettük!
A 2590 forintos hamburgerbe a fent említett szarvas pogácsán kívül cheddar és mozzarella sajt, rukkola, paradicsom, valamint némi gombával és paprikával készülő Bakonyi Ragu kerül. A hozzávalók listája tehát nem túl nagy, ugyanakkor kecsegtető, és az árban ismét foglaltatik egy nagy adag DP burgonya a szokásos szósszal, úgyhogy a teli bendő magától értetődik.
Ahogyan az várható volt, a szendvicset az igencsak fűszeres ragu uralja, mellyel jól rezonál a húspogácsa. Igazából számunkra talán kicsit túl fűszeres is volt, ami alatt nem csípősséget értünk, sokkal inkább egy erőteljesebben sós ízvilágot. Ezen talán a zöldségek hivatottak enyhíteni némileg, nálunk ezek kevésbé működtek most.
Összességében nekünk bejött a Bakonyi Szarvas Burgert, főként a hús miatt, hiszen szeretünk ilyen különlegességeket kipróbálni. A kevés összetevő jól működik együtt, és noha bár számunkra kicsit túl fűszeres volt, az erőteljesebb ízek kedvelőinek simán ajánlott ünnepi hamburger így év vége felé.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.