Pápá Whopper kutya, üdv Classic Dog!

2017. november 23. - Feiertag Erik

Nyáron vezette be hazánkban a Burger King visszafogott árfekvésű hot dogjait marhakolbásszal és egyből három ízben. Az egyiket legnépszerűbb hamburgerükről, a Whopperről mintázták, azonban úgy tűnik, pont ez volt a gyenge láncszem.

bk_web_classicgrilleddog_500x540px.png

Akinek a több féle zöldséggel készülő, hamburger szerű hot dog volt a kedvence, az most kicsit csalódott lehet, mert nagyon úgy tűnik, hogy az újonnan bevezetett Classic Dog ennek helyét veszi át a kínálatban. A kapros és ecetes-uborkás Relish szósszal, ketchuppel és mustárral készülő újdonság mellett továbbra is kapható a sült hagymás Crispy Dog, valamint a csípős sajtszósszal és jalapeno paprikával támadó Chili Cheese Dog.

Korábban már írtunk erről a termékvonalról, mely árához mérten korrekt adagot és kellemes ízeket kínál, úgyhogy érdemes lehet ráharapni valamelyikre, ha a karácsonyi húsrengeteg nem mozgatta meg a szívünket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2113345783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása