Halas szendvicsek királya - Salmon King

2017. november 10. - Feiertag Erik

A Don Pepe nyáron útjára indított, időszakosan frissülő kézműves extra szendvicsei egyre jobbak és jobbak lettek. A novemberi Salmon King pedig a lazac révén újabb különleges összeállítást tár ízlelőbimbóink elé, kérdés, elég lesz-e a boldogsághoz, vagy a többi összetevővel együtt mégsem nyújt majd akkora élményt, mint legutóbbi kedvencünk, a jelenleg is kapható Cuba Libre.

img_20171105_130317-01.jpeg

A fent említett füstölt lazacon kívül füstölt mozzarella, bébi paraj, avokádós sajtkrém, paradicsom, tükörtojás és bors kerül a szendvicsbe. 1980 forintért korrekt árazásnak tűnik, főleg, ha figyelembe vesszük impozáns méreteit.

img_20171105_130509-01.jpeg

Ahogyan azt vártuk, nagyrészt a sós lazac uralja az ételt, ugyanakkor néha kissé elnyomja a tükörtojás, ami szerintünk amúgy is kissé felesleges egy ilyen szendvicsben. Nyilván ízlések és pofonok, de mi hamburgerben sem nagyon szeretjük a tojást, kivéve ha kifejezetten hozzá tartozik, mint egy reggeli hangulatú darab. Útban azért nagyrészt nem volt, de mi inkább a halat éreztük volna ki minden falatban. A mozzarella és az avokádós sajtkrém kellemesen bújik meg a háttérben, de azért végig érződnek, nekünk bejöttek, ahogyan a bébi paréj is kifejezetten jót tett a szendvicsnek.

img_20171105_130416-01.jpeg

Összességében szerettük a Salmon Kinget, bár legközelebb inkább a bevezetésben is említett Cuba Librére repülnénk rá, noha egy kedvenccel mindig nehéz versenyezni. Ha lazacos szendvicset szeretne az ember, akkor kiváló ajánlat a Salmon King, hiszen a füstölt lazac kvázi uralja, a hozzávalók nagy része pedig a háttérben megbújva egészíti ki egy kellemes ízélménnyé.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8113192000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása