Koktélból szendvics - Cuba Libre

2017. szeptember 14. - Feiertag Erik

Szeptemberre megérkezett a harmadik ciabattás szendvicse a Don Pepének, mely egy sertéshúsos, és egy mozzarellás-tojássalátás kiadást követve talán a legizgalmasabb összeállításnak tűnt több féle hússal, sajttal és szószokkal, valamint egy klasszikus koktélról kapott nevével. Miután letudtuk az őrületes Mex Beef Burgert, azonnal lecsaptunk rá!

img_20170906_133247-01_large.jpeg

A szezonálisan, tehát több hónapon keresztül folyamatosan kapható újdonság feltéteinek listája elég terjedelmes, hiszen füstölt tarja, chorizo szalámi és roston sült csirke mellett mozzarella, cheddar, narancsos-dijoni mustáros-kukoricás sajtszósz, csemege uborka, és majonéz került bele. Az ár továbbra sincs elszállva, az 1880 forintra ha figyelembe vesszük impozáns méreteit is, nem panaszkodhatunk.

Főleg azért nem, mert az összeállítás nagyon is jól működik együtt. A húsok elégerőteljesek, különösen a chorizo, ennek kissé pikáns, fűszeres íze szinte mindig velünk volt a falás folyamán. Kiemelendő még a mustáros szósz is, mely szintén minden falatban ott volt. A többi összetevő némileg ingadozott, de nem neveznénk semmit sem feleslegesnek. Szerettük az uborka savanykásságát, a csirkés és a füstölt tarját, de végig velünk volt a cheddar sajt jellegzetes íze is.

Három darabból nem túl nehéz kedvencet választani, de szerintünk eddig ez volt a legjobb kézműves extra szendvicse a Don Pepének. Laktatóságban ugyan némileg elmarad a burgonyával megtámogatott hamburgerektől, azonban így legalább marad némi hely, hogy az étterem desszertjeibe is belekóstoljunk. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8012825646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása