Újabb Zing épül Budán!

2017. október 14. - Feiertag Erik

Tavaly nagyjából ilyenkor parkolt ki a Zing az Allee főbejárata elé két másik foodtruck társaságában. Az étterem azóta is stabilan jelen volt, hétfőtől azonban eltűnnek, ám ennek nem csak hogy jó oka volt, de aki szereti a burgereiket, azoknak örömteli is.

22467424_1325822397543723_442626399997358613_o.jpg

Hiszen alig pár lépésre a jelenlegi büfékocsitól egy állandó étterem fog nyílni! Egészen pontosan az Il Treno Buono mellett, tehát továbbra is a plázán kívül burgerezhetünk, viszont a Zingtől megszokott hangulatos vendégtérben, ami ebben a hűvös őszi időszakban extrán hívogató lehet majd. További pozitívum, hogy az Allee Street Food Sétányán is felszabadul ezzel egy hely (bár az utóbbi időben már közel sem volt maximálisan kihasználva a körülbelül három kocsi számára elegendő placc).

A nyitást november elejére tervezik, szóval ha minden jól megy, nem kell már sokat várnunk, hogy a Széll Kálmán téri egység után újabb Zingbe ülhessünk be a budai oldalon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9212974748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása