Újabb lazacos remek - Pulled BBQ Salmon

2017. október 03. - Feiertag Erik

Nincs egyszerű dolga az embernek, ha egy jó lazacos pizzát szeretne. A nagyobb hálózatok kínálatában nem igen találni, így az ember vagy megsüti magának, vagy talál egy kisebb, helyi éttermet, ahol foglalkoznak ilyesmivel. Az 1Pizza szerencsére ilyen, ráadásul most már két variáció is kapható náluk!

img_20170930_152814-01_large.jpeg

Korábban kóstoltuk a Salmon Kinget, melyet kifejezetten szerettünk, így kíváncsiak voltunk, hogy milyen lehet egy más ízvilágú lazacos pizza. A Pulled BBQ Salmonra barbecue szósz, kaliforniai paprika, füstölt sajt és mozzarella kerül, meg persze a hal, amit az egész pizzán elszórnak. Az ár 2199 forintról indul, ami a választott plusz feltétektől függően több is lehet. Mi az alap verziót próbáltuk, de jónak tűnik egy csípős extrákkal feldobott változat is chilli szósszal vagy egy kis jalapeno paprikával.

img_20170930_152906-01_large.jpeg

A képeken látható, hogy jól néz ki, de mellette egészen ízletesre is sikerült. A BBQ szósz végig jelen van, hol kicsit erőteljesebben, hol visszafogottan, de mindig kellemesen kiegészíti a lazacot, ami talán csak a széleket leszámítva, szintén nem marad ki egy falatból sem. A kaliforniai paprika kissé elvész mellettük, a sajtok viszont végig jelen vannak, még ha kissé háttérbe is szorulnak.

Összességében szerettük a Pulled BBQ Salmont, mely kellően eltér az 1Pizza másik lazacos pizzájától, így bátran ajánlható azoknak, akik valami mást szeretnének, de mégis kedvenc halukkal a feltétek közt. Arról, hogy hozzátok is szállít-e az étterem, itt tudtok tájékozódni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5512917793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása