Őszies ízeket kóstoltunk a Starbucksban

2017. szeptember 05. - Feiertag Erik

Néhány napja véget ért a nyár, a Starbucksnál pedig ma már be is vezették őszies italkínálatukat. A visszatérő Pumpkin Spice Latte mellett egy újdonság, a Pecan Latte is rendelhető, ráadásul ha melegebbre fordul az idő, jeges Frappuccino változatban is kérhetjük őket.

img_20170904_174758-01_large.jpeg

Lehetőséget kaptunk, hogy premier előtt belekortyoljunk mindkét lattébe, éltünk is vele, és milyen jól tettük! A klasszikusnak mondható Pumpkin Spice kifejezetten erőteljes, sütőtökös ízvilágát némi fahéjjal dobják fel, ami kifejezetten érződik rajta, egy enyhe, pikáns ízzel egészíti ki az italt. Őszi időszakhoz illő kellemes kávékülönlegességről van szó tehát, egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy visszatérő eleme a hűvösebb hónapok kínálatának.

img_20170904_174933-01-02_large.jpeg

A némi karamell öntettel feldobott, alapvetően a pekándió ízvilágával hódító Pecan Lattét kevésbé tudjuk megítélni, hiszen magát a diót még nem kóstoltuk. Az italban elkeverés után enyhén érződik a karamell, alapvetően egy a Pumpkin Spice Latténél visszafogottabb, édeskés ízvilágú kávéról van szó.

img_20170904_174918-01-01_large.jpeg

A Pecan Latte tejszínhab-kupolájának nem csak a forró kávéval, de egy beleboruló telefonnal is meg kellett küzdenie - egész jól helyt állt.

Minket egyértelműen a sütőtökös latte nyűgözött le, erőteljes ízvilága azonnal őszies hangulatba hozott minket. Ha eddig kimaradt volna, érdemes vele felmelegedni egy hűvösebb szeptemberi estén, aki viszont évek óta Starbucks látogató, annak nyilván az újdonságra érdemes rárepülni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8212804484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása