Szintet lépett a KFC csirke-pizzája

2017. augusztus 26. - Feiertag Erik

2015-ben, a Fülöp-szigeteken mutatták be először a KFC féle pizzát, azaz a Chizzát, melynek különlegessége az volt, hogy tészta helyett H&S panírban sütött csirkehúsra került a feltét. Ez akkoriban kvázi egy Hawaii feltétet jelentett, most azonban felturbózták az ételt, és egy meglehetősen ütős összeállítást sikerült megálmodni.

sub113.jpg

Sajnos ezúttal sem hazánkban hódít az őrületes csirkepizza, de talán egyszer mi is megkóstolhatjuk a buci nélküli szendviccsel, a Double Downnal együtt. A csak Japánban kapható újdonság, mely a Bulgogi Chizza nevet kapta, továbbra is Hot and Spicy csirkehúsra épül, a feltét viszont pizzás berkekben is különlegesnek számítana, hát még egy KFC-ben! A majonéz, a spenótlevél és a sajt nem érdemel különösebb süvegelést, azonban a pácolt bulgogi marhahús szeletek, és a szárított csili paprika már megdobogtatja ízlelőbimbóink szívét.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3712644423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása