Befacsarodtunk a Fanta újdonságaival! - Instamix kóstoló

2017. augusztus 16. - Feiertag Erik

A nemrégiben palackdizájnt váltó Fanta meglehetősen izgalmas termékkel készült nyár végére: az Instamix névre keresztelt újdonság lényegében különböző szirupokat jelent, melyeket a narancsos üdítőhöz keverve egészen új ízeket kóstolhatunk meg; mi pedig meg is kóstoltuk őket, hiszen kaptunk egy minden változatot lefedő csomagot, amit ezúton is nagyon köszönünk!

img_20170814_175507-01_custom.jpeg

Az Instamix hétfőtől érhető el a McDonald's éttermeiben, ahol a pár százas ajánlatokhoz ajándékba kapjuk, csütörtöktől pedig a Tesco áruházakba is megérkezik. Az amúgy 99 forintos áron kapható szirupok a promóciós időszakban 2 narancsos Fanta vásárlása esetén ajándékba járnak majd a hipermarketben. Ezeken kívül később máshol is feltűnhet, boltok polcain, vagy akár gyorséttermekben, szeptembertől pedig Fanta Instamix automaták is kihelyezésre kerülnek nagyobb bevásárlóközpontokban.

A görögdinnyés, áfonyás, valamint meggyes ízvilágú szirupok limitált példányszámban lesznek legyártva. Ez nagyjából egy három hónapra elég készletet jelent, ami persze változhat az egyes üzletek és éttermek forgalmának függvényében.

Ahogy fentebb is említettem, érkezett hozzánk egy kis pakk, melyben három Fanta narancs, és egy-egy Instamix volt különböző ízesítésekkel. Emlékeimben a Fanta egy iszonyúan édes, narancsos üdítőként élt, most megkóstolva ez némileg enyhült, de ebben a témában az én ízlésemhez vannak jobban passzoló italok is. Ezért volt igencsak meglepő, hogy az Instamixekkel feldobva kifejezetten ízlett.

Áfonyás, görögdinnyés és meggyes - ebben a sorrendben kóstoltuk meg őket.

Noha az áfonyás és a görögdinnyés változat közt szinte csak színben vettem észre különbséget, a meggyesnek tényleg volt egy kis gyümölcsös ízvilága. Ami közös, az a savanykásság, ezt minden változatnál éreztem, és végül is ettől tetszett annyira.

img_20170814_180040-01_custom.jpeg

Érdekes újítás tehát az Instamix, ami nem feltétlen gyümölcs ízeket kínál, inkább édes, savanykás felfrissülést a hőségben, meg persze egy kis játékot a színekkel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7112749578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása