Kemencében sült szendvics különlegesség a Don Pepében

2017. május 01. - Feiertag Erik

Nagyon rég volt, hogy vadonat új termékkategóriát köszönthettünk a Don Pepe havi akciós kínálatában - legutóbb talán pont tavaly tavasz végén - nyár elején az első Dogger személyében. Ezúttal kemencében sütött szendvics lesz a hónap sztárja, azonban nem marad el a speckó hamburger, extra pizza és akciós pizza trió sem, ahogyan a heti akciókról sem kell lemondanunk. Egy szó mint száz, lesz mit kóstolni a Don Pepében!

buffalo.jpg

A májusban debütáló Buffalo Pork egy meglehetősen kiadósnak tűnő kézműves szendvics lesz. 1880 forintért tarja, bacon, lilahagyma, mozzarella, kéksajt, kukoricás sajtszósz, besamel, paradicsom és rukkola kerül a ciabattába. A fotó alapján méretes lesz, de majd hó elején meglátjuk, mekkora is valójában. Addig kár lenne bármit hozzáfűzni az árhoz, reméljük, meg fogja érni azt a közel 2000 forintot.

lasagne.jpg

Hamburger téren ezúttal egy egyszerűbb, ám annál hangzatosabb összeállítást talált ki az étteremhálózat: a Big Don Lasagne Burger két marhahúspogácsával, paradicsom szósszal, paradicsom karikákkal, trappista sajttal igyekszik visszaadni Garfield kedvenc ételének hangulatát. 2590 forintos árában ezúttal is van egy adag DP burgonya és öntet, így a jóllakás ismét garantált.

majus_5.jpg

Tortilla chips-es pizzát mi először a Don Pepében láttunk, és ott is kóstoltunk a Mint a moziban személyében. Ezúttal május extra pizzája, a Chili con carne kapta meg ezt a különleges feltétet némi marhahúsos chili con carne raguval, jalapeno paprikával, salsa, cheddar sajt és guacamole szószokkal, illetve némi tejföllel egyetemben. 2190 forintért igencsak komoly összeállításnak tűnik, mi igyekszünk majd a fentiek mellett erre is ráharapni.

Az akciós Majális pizza a mi szórásunkból azonban szinte biztos, hogy most kimarad, pedig 1190 forintos ára mellett a pizzaszósz alap, a tarja, a bab, a hagyma és a mozzarella egészen korrek összeállításnak tűnik. A szomjasabbak 1390 forintért dobozos üdítővel is kérhetik, de szerintünk jobban megéri palackos üdítőt választani némileg drágábban, de sokkal nagyobb méretben. És ha már szomjoltás: a deluxe saláták mellé 1,5 literes Emotion, míg burgerek és extra doggerekhez 0,33 literes alkoholmentes Soproni Radler jár ajándékba.

piadina_hetek.jpg

Végül de nem utolsó sorban heti Piadina akció lesz hónap végéig, így aki megkóstolná valamelyik vaslapon sült töltött lepényt, annak itt a legjobb alkalom. A beosztást a képen találjátok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6412455097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása