Óriás camembert burgerben - Bellissimo Formaggio

2017. április 06. - Feiertag Erik

Jól esik egy könnyedebb burgerrel indítani a tavaszi-nyári szezont, amire ezúttal egészen kellemes megoldást kínál a Don Pepe, egy meglehetősen méretesre sikerült camembert társaságában. Amint lehetett, ki is próbáltuk!

img_20170401_134154-01_custom.jpeg

A szendvics alapvetően nem kínál sok különlegességet: paradicsom, bébi paraj, grillezett csirkemell, majonéz, ezek egyike sem vált ki szemöldök felvonást, azonban a sokmagvas panírban sütött, serrano sonkával töltött camembert már igen. Ennek, illetve a köretként ezúttal is felszolgált DP burgonyának és szósznak fényében nem igazán nevezhető túlzónak a 2490 forintos ár.

img_20170401_134300-01_custom.jpeg

Különösen akkor, amikor elénk tárol a majd' fél burger magas panírozott camembert. Először nem akartam hinni a szememnek, de be kellett látnom, hogy ez bizony egy hatalmas, sonkával töltött sajttömb. A kötelező fotós körök után azonnal bele is vágtam a szendvicsbe, ami néhol sajnos nem túl ízes darab. A csirkemell fűszerezése nagyon visszafogott, ahogyan a camembert megszokott ízvilága sem kínál sok nyammogni valót, ha épp nem kerül a falatba serrano sonka. 

Amikor viszont minden rendben van, egy nagyon kellemes, könnyed tavaszi hamburgert kapunk a pénzünkért, meg persze teli bendőt. A zöldségek kellemesen megbújnak a háttérben, ahogyan a sonka sóssága sem túlzó, csak épp annyit emel az összhatáson, amennyire szüksége van. Összességében korrekt darab lett a Bellissimo Formaggio, ami bár nem nőtt a szívünkhöz úgy, mint sok korábbi Don Pepe mestermű, azoknak, akik szeretik a camembert sajtot és valami tavaszias burgerkülönlegességre vágynak, simán ajánlható darab.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5112402515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása