Tréfa helyett egy rakás Don Pepe újdonság

2017. április 01. - Feiertag Erik

Április elsején nehéz kiválogatni, melyik hír igaz, és melyik kacsa, bár vannak, akik elég egyértelműen túl nagyot lódítanak egy-egy viccesnek szánt cikkel/bejegyzéssel. Nálunk ez a nap is olyan, mint máskor, úgyhogy lerántjuk a leplet a Don Pepe következő 30 napban elérhető időszakos termékeiről és akcióiról!

bellissimo_formaggio_burger.jpg

Kacsával ugyan nem, de egy csirkemellel készülő egészen jónak ígérkező hamburgerrel azért készült az étteremlánc. A Bellissimo Formaggio a húson kívül serrano sonkával, majonézzel, bébi parajjal, illetve töltött, sok magvas bundában sütött camambert sajttal készül. A 2490 forintos szendvics kellően különlegesnek, és tavasziasan könnyű fogásnak ígérkezik, ár/érték arányán pedig egy jó adag DP öntet és burgonya igyekszik javítani, ahogy mindig.

husveti.jpg

Lassan itt a húsvét, így egy Húsvéti pizza nem túl meglepő, ami ezúttal 1190 (dobozos üdítővel 1390) forintba kerül, így nem is lesz túl drága kiegészítője az ünnepi hangulatnak. Feltétei az ünnepre való tekintettel nem túl meglepőek, ennek ellenére egészen megkapóak: sajtkrém, főtt tojás, csülök, torma és mozzarella sajt.

unnamed.jpg

Aki kicsit edtrábbat kóstolna, annak a meghökkentő nevű Emergency Chicken Reloaded 2.0 lesz a partnere ebben a hónapban. A tejföllel, vöröshagymával, csirkével, camambert és mozzarella sajttal, szárított paradicsommal, gombával, császárszalonnával és habaneroval készülő pizza 2090 forintért rendelhető, de változatlan áron kérhető szalámival is, ami kihagyhatatlan ajánlatnak tűnik.

ajandek.jpg

Azoknak, akik inkább az állandó kínálatból rendelnének, ismét lesz Páros Menü, mely két hamburger, két dogger vagy ezek kombinációja esetén két dobozos kólát jelent ajándékba. Ezen kívül minden serpenyős étel mellé küldenek egy 1,25 literes kólát, hogy biztosan ne száradjunk ki falás közben.

magic_pasta_hetek.jpg

Végül már csak egy több felvonásos akció maradt, melynek keretében a Pepe Magic & Pasta ételeket kóstolhatjuk meg kedvezményes áron. A nagyjából hetente változó kínálat menetrendje a fenti képen látható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3512389837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása