Ennél egyszerűbb sajtfalat tényleg nem létezhet!

2017. február 08. - Feiertag Erik

Épp a blogos Instagram feedet görgettem, amikor szembejött egy brutálisan egyszerű, mégis elképesztően finom snack recept. Mivel egy ennyire könnyű, mégis finom rágcsa bármikor jól jöhet, megosztom veletek is!

sdfdsfds.png

A hozzávalók listája elég karcsú: mindössze ízlés szerint fűszerezett tortilla csipszre, lisztre, tojásra, és mozzarella sajtra van szükségünk, illetve némi olajra a sütéshez.

Nem túl bonyolult az elkészítés módja sem: kezdésként ledaráljuk a csipszet, majd a kellemes kis rudakra szeleteljük a mozzarellát. Ezt követően a sajtokat lisztbe, tojásba, és nachosba forgatjuk, kvázi bepanírozzuk. Ha ez meg van, 30 percig pihentetjük őket a fagyasztóban, aztán mehetnek a forró olajba egy gyors sütésre.

Ideális snack szószok mellé, esetleg meccsnézéshez - az eredeti oldal például Super Bowl mellé ajánlotta.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4212181592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása