Farsang és szörf a Don Pepében

2017. február 01. - Feiertag Erik

Hosszú idő után végre ismét új hamburgert készített nekünk a Don Pepe, ami nem jelenti azt, hogy visszavettek volna a tempóból más téren: februárban is lesz akciós pizza, extra pizza, és egy rakás akció!

malibu_chicken_burger.png

Ki mondana nemet most egy tengerparti szörfdeszkás nyaralásra? Nyilván senki, de a hazai étteremben ilyesmit nem rendelhetünk - amit viszont igen, az a hónap végéig kapható pankó bundás csirkemellel, sonkával, mozzarellával, paradicsommal, grillezett ananásszal, rukkolával, jégsalátával és majonézzel készülő Malibu Chicken Burger. Mi már nagyon várjuk, hogy egy téli napon belekóstolhassunk a nyárba, igyekszünk minél hamarabb be is számolni róla. A szendvics 2390 forintos ára nem kevés, azonban ismét jár hozzá a megszokott DP burgonya és szósz kombó, aminél kevés jobb köretet lehet elképzelni mellé.

pizzak.png

Természetesen pizzák is jutnak erre a hónapra: a Farsangi BBQ szósszal és sajtkrémmel, szalámival, kukoricával, vöröshagymával és mozzarella sajttal indul a vásárlók kegyeiért 1190 forintos áron. Az extra pizza ezúttal félig-meddig visszatérő: a tavalyi nagy sikert aratott Tabasco Pizza némileg felturbózott feltétösszeállítással tér vissza 2090 forintért: kacsamell, hagymachips, bab, pizza szósz, mozzarella, kentucky szósz és persze Tabasco kerül rá.

akciok.png

Ha rendeltek valamit ebben a hónapban, figyeljetek arra, hogyne egy hajszállal 3500 forint alatt legyen a végösszeg, mert felette 1,25 literes Coca-Colát küldenek ajándékba. Ha pedig Doggerre vagy hamburgerre éheztek, kettő rendelése esetén egy adag rántott hagymakarika és egy adag coleslaw saláta jár mellé.

nagyi.png

Ezzel még nem ér véget a havi akciók sora, ugyanis február végéig néhány naponta mást kóstolhatunk olcsóbban a Nagyi Kedvencei közül. Beosztást és árakat a fenti képen találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4612171484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása