Sajtos-gombás évindítás a KFC-ben

2017. január 09. - Feiertag Erik

Tavaly ilyenkor többek közt egy olyan szendvicset tett le az asztalra a csirkés étteremlánc, ami egy klasszikusabb helynek is becsületére válna. Úgy tűnik nem csak szerintünk volt ütős az akkori összeállítás, hiszen kisebb-nagyobb módosításokkal térnek vissza az akkori sajtos-gombás termékek.

kfc_sajtos_plakat_fekvo.jpg

Nincs értelme tovább takargatni: ismét jön a Dupla Grander Cheeser! A tavalyi receptet annyiban változtatták meg, hogy a sajtszósz mellé egy úgynevezett burger szósz kerül a szendvicsbe. Mind a H&S csirkecombra olvasztott mozzarella, mind a saláta, a bacon, a hagyma, a rukkola és a sült gomba is visszatér szimpla, vagy dupla kivitelben. Utóbbival kapcsolatban történt még egy kis módosítás: korábban a gomba sütés közben túl sok levet vesztett, úgyhogy nagyon apró darabkák kerülhettek csak az ételbe. Idén módosítottak az elkészítési folyamatokon, így az méretes, húsos szeletekként kacsint majd vissza ránk mind a szendvicsekből, mind a tortilla tekercsből.

Hiszen visszatér a Twister Cheeser is két H&S Strips-szel, melyekre némi mozzarella sajtot is olvasztanak, nacho sajtszósszal, rukkolával és paradicsommal. Természetesen az étlap másik népszerű tortillával készülő terméke sem marad speckó kiadás nélkül: az új Sajtos Qurrito cheddar, gouda és gorgonzola sajtokkal, majonézzel és ketchuppel, valamint két H&S Stripsszel érkezik.

Éppen egy évvel ezelőtt mutatkoztak be a szószokkal nyakonöntött hasábburgonya adagok, azonban ez most sajnos lemaradt az étlapról. Került rá viszont helyette Rusztikus Sültburgonya, melyet múlt tavasszal mi is nagyon megkedveltünk. Ez a ropogós, chips szerű köret remek társa lehet a most már tálkában is kérhető nacho sajtszósznak, de a régi szószokkal is érdemes kipróbálni, ha a szokásosabb ízekre éhezünk.

kfc_sajtos_finomsagok_arakkal.jpg

Természetesen minden szendvics és tortillával készülő étel elérhető magában, menüben, és 5 Hot Wings-zel kiegészítve Box kiadásban is, a rusztikus burgonya pedig a normál papírtálcás megoldás mellett kosárban is kérhető. Árakat a fenti képen találtok, ezzel kapcsolatban annyit érdemes még tudni, hogy éttermenként eltérő lehet.

Ez lenne tehát a KFC évindító promóciója. Igazán nagy újdonságot nem vonultat fel a kínálat, ugyanakkor a tavaly bemutatott termékeken némileg javítottak, és pont ezek azok az ételek, melyek visszatérését pontosan azóta várjuk, hogy lekerültek az étlapról. Egy szó mint száz, holnaptól irány a legközelebbi KFC!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3812110419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása