Metrós pulled pork?

2016. november 12. - Feiertag Erik

Ritkán eszünk Subway-ben, most azonban berántott az Allee-ban lévő hangulatos, kerek éttermük mellett elheyezett újdonságot hirdető plakát. Nyáron kóstoltuk a Burger King pulled pork burgerét, mely maradandó élmény volt ugyan, de sajnos nem jó értelemben, így kíváncsiak voltunk, vajon a szemünk előtt készülő szendvicsekkel operáló láncnak hogy megy a műfaj.

img_20161022_155408-01_custom.jpeg

A 15 centis változat 1090 forintért megy, amihez mi válogathatjuk össze a hozzávalókat. Mi parmezános pirított kifliben kértük némi paradicsom, saláta, uborka és BBQ szósz társaságában. A kiszolgálás gyors és zökkenőmentes, ez mindig is a Subway mellett szólt.

img_20161022_155429-01_custom.jpeg

Összevetve a BK förmedvényével, itt a hús nem kelti pépes massza benyomását, mind ránézésre, mind fogyasztás közben érezni, hogy szálakra szedett sertésről van szó. A fűszerezés édeskés, de nem zavaróan, még a barbecue szósz sem lendítette desszert kategóriába. A zöldségek kellemesen roszognak, kissé élét veszik az édeskés ízvilágnak, jól kiegészítik a szendvicset.

img_20161022_155436-01_custom.jpeg

Nem azt mondom, hogy a Subway szendvicse versenyre kel egy komolyabb étterem hasonló termékével, ugyanakkor ha a város egyik végéből a másikba tartunk, és gyorsan benyomnánk valamit, akkor kifejezetten jó ajánlatról beszélünk, még ha kicsit drága is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4211951435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása