Mexikói pizza erő nélkül? - Sombrero

2016. október 28. - Feiertag Erik

Pár hete pizzarendelős hangulatba jöttünk, de szerettünk valami új helyet kipróbálni. Sokaknak biztosan régi, megszokott hely a Forte, mi azonban egyszeletes beülős kalandokat leszámítva nem próbáltuk még az éttermet. 

img_20161015_192218_custom.jpg

Nem sokat gondolkoztunk, hisz a weboldal egyből a képünkbe nyomta az 1850 forintért ajándék Pepsivel érkező Sombrerót, úgyhogy meg is rendeltük. A feltétek egy kellemes mexikói pizzát ígérnek bolognai alappal, baconnel, chilivel, kukoricával, babbal, mozzarella sajttal és némi tejföllel. Mivel nem ismerjük az éttermet, nem variáltunk a tészta vastagságával, hagytuk normálon, ami jó döntésnek bizonyult, se nem papírvékony, se nem fullasztóan sok, pont jó mennyiség egy pizzás-kólás vacsira.

img_20161015_192300_custom.jpg

A feltét viszont fura volt. Bár a leírás szerint chili is kerül rá, mi egyáltalán nem éreztük csípősnek, illetve a bolognai alap sem volt valami húsos, egyedül az a pár szelet bacon éreztette sósságát, amikor falatba került. Nagyrészt a bab, a kukorica és a sajt érződött, illetve a tejföl, amikor olyan részhez értünk.

img_20161015_192344_custom.jpg

Valójában akkor még nem igazán zavart ez az erőtlen hústalanság, bejött, hogy más irányból közelítettek meg egy mexikói pizzát, hiszen nem emlékeztem a pontos összetevőkre. Így utólag, hogy elvileg bolognai alapra épült chilivel megszórva, azért kicsit csalódás, hogy egyik sem volt érezhető rajta. Talán legközelebb nagyobb szerencsénk lesz a Fortéval.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8111845267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása