Amerikai szupersztárok érkeztek a Pizza Fortéba!

2023. szeptember 07. - Feiertag Erik

Nem emlékszem írtam-e már valaha a Fortéról, pedig régen moziban rengeteget ment a Sin City ihletésű reklámjuk amit mindig tökre szerettem. Mindegy is, mert most két olyan újdonságot dobtak össze, ami megérdemel egy posztot!

pizzaforte.png

Két amcsi klasszikus ihlette pizzáról van szó, melyek egyésgesen 3895 forintba kerülnek (32 centis méretben), és egész ínycsiklandó feltétezést kaptak.

Sajtburger pizza: hamburger alapszósz, marhahús korong, paradicsomkarika, csemege uborka, vöröshagyma, mozzarella, cheddar

Philly Cheesesteak pizza: hamburger alapszósz, marhahús szelet, karamellizált hagyma, jalapeno, mozzarella, cheddar lapka

Klasszikus 32 vagy 45 centis méretben van lehetőség töltött széllel kérni őket (ez nem specifikus, tehát minden pizzájukra igaz), így némi extra sajttal, baconnel vagy jalapenóval is feldobhatjuk őket. A középsőt el tudnám képzelni mindjuk a Sajtburgeres feltétezéssel, ami 600 forintos felárat jelentene. Ezen kívül van lehetőségünk áttervezni is őket, az előző példával élve a Sajtburger pizzára még két feltétet tehetünk, mondjuk dupla adag bacont.

Közben címkézéskor kiderült, hogy kétszer is írtam már róluk, egyszer a 450 forintos, akkor drágának talált pizzaszeleteik kapcsán (bár most is annyi lenne!), aztán egy olyan mexikói pizzáról, ami nem volt csípős. De ezeknek már vagy 7 éve, szóval épp itt volt az ideje ismét tudomást vennem róluk! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr818209645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása