Brutális Burger akciók!

2016. október 16. - Feiertag Erik

Sokan nem hajlandóak, vagy nem is tehetik meg, hogy több ezer forintokat adjanak egy-egy hamburgerért. Nekik jól jöhetnek a Bónusz Brigádhoz hasonló kuponvadász oldalak akciói. Előbbi szolgáltatás három, elég menő ajánlatából válogattunk párat.

00010_75327.jpg

 

Spórolós randi menü

00001_77073.jpg

Két főre szóló, bélszín burgert, köretet (édes vagy hasábburgonya), BBQ szószt, káposztasalátát és gundel palacsintát tartalmazó menü több mint 50% kedvezménnyel? A rézangyalát neki, ez aztán kihagyhatatlan! A budapesti Liszt Ferenc téren található Rézangyal Mediterrán Bistro-ban beváltható kuponnal a fenti kajakóma adagot vehetitek meg 3790 forintért, ami szerintünk elég korrekt ajánlat. A bélszínnel készülő szendvicsbe cheddar sajt és bacon is kerül, tehát egy klasszikusabb hamburgerről beszélünk.

Kupont és bővebb infókat itt találtok. Siessetek, mert - a poszt megjelenésétől számítva - már csak 15 órátok van bevásárolni!

 

Mindenes menü

00009_52354.jpg

Szeretnél egy jó szürkemarha burgert? Vagy inkább végigkóstolnád a Kajahu kínálatát? Bármelyikre éhezel, most megteheted! Hamburger krumplival és üdítővel, vagy 2150 forint értékben bármi ami megtetszik, 1290 forintért, tehát 40%-ot spórolhatsz, ha időben lecsapsz az ajánlatra. Az étterem pár perc sétára található a Ferenciek terétől, így könnyen megközelíthető busszal vagy hármas metróval is.

Kupont és bővebb infókat itt találtok. Siessetek, mert - a poszt megjelenésétől számítva - már csak 15 órátok van bevásárolni!

 

Brutális burgertornyos menü

00010_75327.jpg

Lenyűgöz miket zabál Adam Richman a Fald fel Amerikát című sorozatban? Itt az idő, hogy te is próbára tedd magad ezzel a Texas-i Fúrótorony Burgerrel 30% kedvezménnyel! A szendvics alapvetően két személyes, de biztosan van olyan, aki egyedül lenyomja, ahogy volt, aki a Don Pepe 2,5 kilós hamburgerével is megbirkózott. Köretként némi burgonya jár, illetve egy liter választható limonádé, meg a Dallas Étterem felejthetetlen amerikai hangulata.

Kupont és bővebb infókat itt találtok. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3311812391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása